Laat voor de winter de opritverwarming controleren

      Reacties uitgeschakeld voor Laat voor de winter de opritverwarming controleren

Breekt de winter aan en heeft u een opritverwarming? Dan is het verstandig om deze te laten controleren door een specialist van Heatinggroup. Wanneer er iets niet naar behoren functioneert, kan dit voor de winter opgelost worden. Dit kan eenmaal per jaar worden uitgevoerd maar er kan ook voor worden gekozen om een onderhoudscontract af te sluiten. Hierbij wordt de opritverwarming één keer per jaar gecontroleerd. Het voordeel van deze periodieke controle is dat u nooit voor vervelende verrassingen komt te staan. Bovendien bent u ervan verzekerd dat het systeem het hele jaar door functioneert zonder dat u hier omkijken naar heeft.

Opritverwarming om de toegangswegen vrij te houden

Hellingbaanverwarming, of te wel opritverwarming wordt aangelegd om toegangswegen begaanbaar te houden en af te rekenen met gladheid. Op deze manier worden gevaarlijke situaties voorkomen. Opritverwarming kan doorgaans op diverse wegbedekkingen worden toegepast. Denk hierbij aan beton, asfalt, kunststof en klinkers. Voor elk type wegbedekking wordt een passend systeem voor verwarming ontworpen om een optimaal resultaat te bereiken. Het vermogen dat nodig is om het wegdek vrij te houden van sneeuw en ijs is onder meer afhankelijk van het soort wegdek en de vraag of er vlakverwarming geplaatst gaat worden of sporenverwarming.

Vrijblijvend advies over opritverwarming

Een opritverwarming als veiligheidsvoorziening kunt u zowel thuis als op kantoor plaatsen. Dit kan vele voordelen geven wat betreft de veiligheid. Of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn en zou u graag meer weten over de prijzen? Dan is het verstandig om een specialist in te schakelen. Deze kan u voorzien van een vrijblijvend advies en het juiste type vloerverwarming voor u selecteren. Vaak komt een specialist bij u langs op locatie om de stand van zaken op te nemen. Vervolgens brengt hij of zij een vrijblijvend advies uit en stelt een offerte op. U heeft er geen omkijken naar.