Jura S80 Piano Black helpt vrienden maken

      Reacties uitgeschakeld voor Jura S80 Piano Black helpt vrienden maken

De Jura S80 Piano Black is een prachtig exemplaar voor de koffiewereld. Voor als je bezoek hebt is de Jura S80 een perfect apparaat want je kunt snel 16 kopjes zetten. En voor ieder een andere soort koffie wilt kun je uit 15 verschillende specialiteiten kiezen. Het malen van  de bonen zal gebeuren door de krachtige aroma G3- molen door deze molen zijn je bonen perfect gemaald.

Onderhoud

Door het geïntegreerde spoel,- reinigings en ontkalksysteem zorgen ervoor dat je bijna geen onderhoud hebt aan het apparaat. De bediening van de Jura S80 is zeer eenvoudig door de combinatie van een TFT-Touchscreen-kleurendisplay en bedieningstoetsen. De combinatie is ook geldig voor de spoel,- reinigings en ontkalksysteem. Voor als je nog extra accessoires erbij wilt halen heeft de Jura S80 een zeer uitgebreid assortiment van accessoires. Het speciale waar de Jura S80 over beschikt is de P.E.P®, dit staat voor Pulse Extraction Proces. Dit zorgt voor een geoptimalisserde extractietijd dat wil zeggen dat het water met regelmatige pulsen en korte intervallen door de versgemalen koffie wordt geperst. Zo komen al de aroma’s tot hun recht.

Intensiteit

Je hebt verschillende intensiteitsniveau’s en die staan garant voor het ultiem, gepersonaliseerd genot en smaak. Door de Piano Black kleur valt het apparaat niet te hard op maar geeft het toch show en gezelligheid als je hem ziet staan. Een aantal mensen nemen zelfs het apparaat mee op vakantie zodat ze die periode geen slechte koffie moeten drinken op de staanplaats of hut op de camping.

Het enige is dat iedereen in de buurt van de caravan de koffie ruikt en bij jou komt vragen of ze een bakkie mogen meedrinken. Natuurlijk is dit leuk, maar je eigenlijk met je gezin genieten. Kortom zo leer je weer een hoop nieuwe mensen kennen. En je bent zo goed gehumeurd, dat je zelfs met je kinderen wilt gaan kanovaren. Je moet die dan eerst nog oppompen, maar doordat jij je dag goed begonnen bent, heb je daar geen problemen mee. Bij het water aangekomen blijkt dat je zoon de kano al had opgepompt. Je dag kan niet meer stuk dankzij je Jura S80 Piano Black. Ik beoefen een job waarbij je veel concentratie en lange uren achter een computer scherm moet zitten, maar bij dit werk hoort natuurlijk ook pauzes en om wakker te blijven neem ik een kopje koffie maar daar ben ik mee gestopt want ik kwam altijd thuis met het zuur dus ik ben aan het overwegen om een nieuwe job te zoeken waar ze wel een fantastische Jura S80 Piano Black koffiemachine hebben.