Industriële vloerlamp

      Reacties uitgeschakeld voor Industriële vloerlamp

Wil men een industriële vloerlamp kopen? Daarvoor kan men heel goed bij ons terecht. Een industriële vloerlamp kan men in verschillende soorten en maten bij ons krijgen. Het zijn echte sfeermakers die op een subtiele wijze in een ruimte kunnen worden geplaatst. Zo zijn de industrieel uitziende varianten veelal uitgerust met een driepotig statief en geven een echte artistieke en robuuste uitstraling aan een ruimte. Zo doen dergelijke industriële vloerlampen denken aan de bouw van een huis of aan het interieur van een ontwerper, kunstenaar of fotograaf.

Deze lampen met industrieel tintje vallen goed samen met andere producten uit onze collectie. Zo zijn ze te combineren met dressoirs, salontafels, TV meubels, boekenkasten, opbergkasten enzovoorts. De gebruikte materialen zijn steigerhout, staal, koper en dergelijke wat goed past bij de stijl van een industriële vloerlamp.

Industrieel uitziende lamp met stijl

Een industriële vloerlamp heeft zeer veel stijl en draagt bij aan een interieur. Zo’n industrieel uitziende lamp is gemaakt van koper en is een bewijs van een sterk staaltje vakmanschap. Al de producten die we verkopen zijn namelijk met de hand in India vervaardigd. Hierdoor hebt u niet alleen een stukje kwaliteit in huis, maar ook tevens een echt kunstwerk. Hetzelfde geldt voor alle andere robuuste meubels die we verkopen. De materialen hout en ijzer die ervoor zijn gebruikt combineren uiterst goed met de koperen lampenkap van de industriële lampenkap. Dit laatste is echter een gerecyclede CV-ketel of boiler die een tweede bestemming heeft gekregen. Wil men dus een echte authentieke sfeer creëren in een woonruimte dan is een industrieel uitziende lamp met robuuste stijl een uitstekende optie.

Plaats een bestelling

Het is een mogelijkheid om een industriële vloerlamp in no time in huis te hebben. Daarvoor hoeft men enkel een bestelling te plaatsen op onze website. Vul de winkelmand met de producten die u graag wenst te hebben uit onze stoere collectie en reken af. Hierna volgt een automatisch proces waarbij we uw industriële vloerlamp zo snel mogelijk afleveren.

https://www.cedgemeubel.nl/