ICT-bedrijf Amersfoort?

      Reacties uitgeschakeld voor ICT-bedrijf Amersfoort?

Het voordeel van Xantion als ICT-bedrijf in Amersfoort is dat wij een volledige ICT-ontzorging kunnen verzorgen voor slechts €1,95 per dag per werkplek! Dat is waarmee we ons onderscheiden van onze concurrenten, ICT voor een vast bedrag per maand. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan in de vorm van een rekening, die onaangenaam hoog is. Deze ontzorging bieden we aan inclusief alle servers en netwerken, omdat we begrijpen dat de wereld van uw bedrijf groter is dan enkel uw kantoor. Wij beheren en beheersen het daarom allemaal voor u, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Ons motto is niet voor niets: ICT uit de kraan!

Xantion, ICT-bedrijf in Amersfoort

Als ICT-bedrijf in Amersfoort bieden we ook een helpdesk aan voor uw medewerkers. Bij deze helpdesk kunt u niet alleen terecht met vragen over hoe het ook alweer werkt, maar ook grote storingen en problemen. Onze medewerkers staan u graag te woord! Wanneer u ons belt, krijgt u gelijk een Xantion-collega aan de lijn, u hoeft geen keuzemenu’s door te spitten om uiteindelijk aan te komen bij de afdeling die u nodig heeft. Wij staan gewoon gelijk voor u klaar.

Geen investeringen

Bij Xantion hoeft u geen investeringen te doen, zoals we al eerder gezegd hebben. Bij ons krijgt u gewoon te maken met een ast bedrag per maand, waardoor u geen onaangename verrassingen krijgt. Zo krijgt u als klant van ons gewoon vaste en voorspelbare kosten. Is de situatie nu toch zo dat er een investering noodzakelijk is? Dan gaat dat bedrag gewoon ondergebracht worden in het maandbedrag. Dat regelen we zonder lastige vragen, gewoon in een handomdraai.

Kies voor Xantion

Zoals u aan ons merkt, willen we onze klanten enkel en alleen kwaliteit kunnen bieden. U hoort het, op iedere mogelijke manier zullen wij klaar staan voor u, uw bedrijf en uw medewerkers. U hoeft geen investeringen te doen, en krijgt gewoon iedere maand vaste en voorspelbare kosten. Daar staan wij voor, en op die manier proberen we ICT uit de kraan te geven. Kies voor kwaliteit, kies voor Xantion.