Knaapfashion
Image default
Bedrijven

Epoxy bestellen voor vrijwel iedere ondergrond

Wilt u een bepaalde ondergrond, zoals bijvoorbeeld een vloer of een houten plank, verstevigen, bekleden of creëren met sterk en waterdicht materiaal? Dan is Epoxy een uitstekende keuze. Epoxyhars is namelijk onverwoestbaar en heeft weinig onderhoud nodig. Daarmee kan het gebruikt worden voor verschillende toepassingen. Epoxy tast bovendien de ondergrond niet aan en is een stuk milieuvriendelijker dan andere harsen. Wilt u epoxy bestellen bij een specialist met een divers aanbod? Bekijk dan het assortiment van Harjon Polyester en vraag eventueel om advies bij deze ervaren experts.

Gebruik epoxy voor uw boot en ontdek de voordelen

Wilt u een eigen boot bouwen, zoals bijvoorbeeld een kajak, een kano of een zeilboot? Dan is epoxy onmisbaar in combinatie met glasweefsel. Dit materiaal geeft een prachtige uitstraling aan de boot en bovendien is het mogelijk om een eigen logo of afbeelding op de boot aan te brengen met epoxy en glasweefsel. Naast boten wordt epoxy ook veel gebruikt voor surfplanken, modelbouw vliegtuigen en ski’s. Het onderhoud aan een hout-epoxy combinatie is vervolgens erg eenvoudig. Door het onverwoestbare karakter van epoxy, is een keer in de 7 tot 10 jaar licht schuren en het aanbrengen van een nieuwe laklaag al voldoende. Als u amper onderhoud en een luxe uitstraling wilt voor uw boot, surfplank of andere ondergrond, bestelt u epoxy eenvoudig bij Harjon Polyester.

Neem contact op met deze specialist bij vragen

Wilt u epoxy bestellen voor een van de vele toepassingen, maar weet u niet zeker of epoxy wel het juiste materiaal is? Bel dan gerust naar de experts van Harjon Polyester via hun website en vraag om advies. Zij hebben voldoende kennis over dit product en andere soorten harsen en staan u graag te woord. Heeft u al besloten epoxy te bestellen? Bekijk dan het aanbod van Harjon Polyester en profiteer van een snelle levertijd en de mogelijkheid om te bestellen op rekening.

https://harjonpolyester.nl/

Gerelateerde artikelen

43einhalb

Het riool ontstoppen in Ede

Ga je voor uniek? Laat je rugtas bedrukken