Een wijnklimaatskast ook voor mij!

      Reacties uitgeschakeld voor Een wijnklimaatskast ook voor mij!

Een Liebherr wijnklimaatkast online kopen bij Cavepromotor dat is wat ik ga doen. Hier ben ik achter gekomen toen ik een aantal weken geleden had afgesproken met vrienden om gezellig samen te dineren bij hen thuis. Zij hadden een prachtige wijnklimaatkast en niet alleen was hij heel mooi maar doordat de wijn op temperatuur was, smaakte hij eens zo goed. De wijn die ik thuis drink is altijd op willekeurige temperatuur en het verschil tussen mijn wijn en die van hen was zeer groot. Mijn vrienden waren zelf ook heel enthousiast er over. Ze vertelden me hoe ze op het idee waren gekomen om er een te kopen en dat is ook nog wel een leuk verhaal om met u te delen.

De grootvader van de vrouw was een enorme wijnliefhebber. Toen ze klein was ging ze vaak met haar grootvader op reis naar de mooiste wijnstreken en waar de lekkerste wijnen gemaakt worden. Hij leerde haar alle weetjes over wijn. Ook telkens wanneer ze bij hem op bezoek ging dan trok hij een van zijn beste flessen wijn open. Samen genoten ze dan van elke slok en dachten ze weer terug aan die mooie reizen die ze samen al hadden gemaakt. Als ze zichzelf dan afvroegen wat hun mooiste reis was dan zeiden ze beiden telkens weer dat het de reis was in het jaar 1986 naar Toscane waar de Chianti wijn wordt gemaakt. Daar verbleven ze in een prachtig hotelletje. Wanneer ze ’s morgens wakker werden en hun gordijnen openden dan konden ze de meest prachtige zonsopgang zien. De zon kwam namelijk tevoorschijn tussen de glooiingen van de heuvels en zorgde voor een adembenemende gloed over de wijnvelden. Nadat ze telkens weer met open mond naar dit mooie tafereel hadden gekeken kon hun dag echt beginnen. Ze startten eerst met een lekker ontbijt en daarna reden ze rond in hun gehuurd klein en schattig autootje naar alle nabij gelegen wijnboeren. De mensen waren heel vriendelijk en lieten ze al hun beste wijnen proeven en lieten hen zien hoe ze juist de wijn maakten. Tijdens die reis heeft haar grootvader een heel speciale wijnfles voor die vriendin gekocht die pas mocht openen bij een heel speciale gelegenheid. Je kan je al voorstellen dat door al deze reizen naar de vele wijngebieden haar grootvader een grote verzameling had aan flessen wijn. Hij hield ze bij in zijn wijnkelder. Jammer genoeg is hij enkele jaren geleden plots overleden. Op zijn sterfbed heeft hij tegen die vriendin gezegd dat hij al zijn wijnflessen zou nalaten aan haar want zij was zijn enige kleinkind dat dezelfde passie voor wijn had als hijzelf. Om haar de passie en de wijnflessen eer aan te doen wilde ze de flessen op een zo goed mogelijke manier bewaren en tentoonstellen in haar huis. Ze heeft er veel over opgezocht, wat het beste is, wat het mooiste in haar huis zou staan en wat het beste prijs kwaliteit is. Na deze lange zoektocht kwam ze terecht bij de wijnklimaatkasten op de website van Cavepromotor. Daar heeft ze dan haar wijnklimaatkast besteld en nu staat hij te pronken in haar huis.

Ik ben nu vastbesloten om ook bij dit bedrijf een wijnklimaatkast te kopen. Het enige probleem dat ik nog heb is waar ik hem ga zetten in mijn huis. Ik zou hem ook graag in mijn living willen zetten om hij zo stijlvol is, maar jammer genoeg woon ik in een niet zo’n groot huis dus is er in mijn living niet genoeg plaats voor. Daarom ben ik aan het overwegen om hem in mijn kelder te zetten. Dan ziet niemand hem staan, maar kan ik wel zeggen dat ik een wijnkelder heb en een wijnklimaatkast.

https://www.cavepromotor.nl