Een slimme keuken: met deze tips is het een eitje

      Reacties uitgeschakeld voor Een slimme keuken: met deze tips is het een eitje

Als we even na gaan dan staan de meeste apparaten toch vaak in de keuken. Hier is dan ook een hoop winst te behalen in het verslimmen van deze apparaten. In dit artikel lees je over de nieuwste keukenapparatuur.

Grote fabrikanten

Zowel LG als Samsung zijn in een hevige strijd verwikkeld om een slimme keuken neer te zetten met vertrouwde apparaten voorzien van slimme toevoegingen. Zo hebben beide fabrikanten een slimme koelkast ontworpen die voorzien is van slimme camera’s en WiFi aansluiting. Dit zorgt er voor dat jij in de supermarkt kan kijken in je koelkast. Zo voorkom je niet alleen dat je te veel koopt maar ook zeker dat je te veel weggooit. Daarnaast verklein je ook de kans dat je wat vergeet mee te nemen. Beide koelkasten zijn ook uitgerust met een touchscreen waarop je boodschappenlijstjes kan maken, producten kan bestellen en recepten op kan zoeken. Deze kan je vervolgens ook weer doorsturen naar je smartphone of tablet zodat jij optimaal kan genieten van je maaltijd.

Zowel LG als Samsung hebben ook slimme vaatwassers ontworpen. Deze is wederom voorzien van camera’s zodat het apparaat blijft doordraaien tot alles schoon is. Zo voorkom je dat je de vaat dubbel moet draaien. Als extra comfort kan je instellen dat je een push bericht ontvangt als je servies en glaswerk weer glimmend schoon is.

Ook op het front van ovens gaan beide Koreaanse fabrikanten elkaar te lijf met grof geschut. Hier kan je recepten koppelen aan bepaalde bakprogramma’s en de temperatuur tijdens het bakken bijstellen via jouw smartphone. Je krijgt wederom een berichtje als je taart, ovenschotel of pizza klaar is om opgesmikkeld te worden.

Meer info over slimme producten en technische weetjes vind je op Hippeproducten.nl

http://Hippeproducten.nl