Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Een Occasion in Zevenaar voor uw perfecte Auto!

Bent u op zoek naar een tweedehands auto? Of bent u op zoek naar onderhoud voor uw huidige bolide? De afgelopen jaren is de vraag naar tweedehands auto’s gestaag gestegen met de reden dat veel mensen zich zijn gaan realiseren dat een nieuwkoop van een auto vaak helemaal niet nodig is. Een tweedehands auto functioneert even goed als een nieuwkoop en daarnaast verschilt het zeer veel in aankooprijs. Hetzelfde principe hanteren velen bijvoorbeeld ook bij hun smartphone. Steeds minder mensen lopen met het allernieuwste model rond maar kiezen eerder een modelletje dat ‘achterloopt’. Hier komt occasions zevenaar dan ook bij kijken. De garage van Saab biedt alles op het gebied van tweedehandsauto’s en reparatie. 

Een tweedehands auto aanschaffen

De garage van Saab heeft tientallen jaren ervaring in specialisatie op gebied van occasions in het gebied van De Liemers. Velen voorgaande klanten van Saab zeggen na het zien van de showroom dat ze dit gelijk kunnen merken in de professionaliteit. De garage heeft een gecertificeerde BOVAG waarmee deze specialisatie ook getoetst kan worden. Bij de occasions is een zeer divers aanbod van auto’s waardoor er voor ieder persoon een perfecte auto te vinden is. Het varieert hier van de oldtimers tot de nieuwste merken. Één ding staat hierbij altijd centraal: namelijk de kwaliteit van de auto’s en van de medewerkers. Wanneer een auto ingeleverd wordt bij garage Saab wordt deze zorgvuldig gecontroleerd en indien nodig worden er onderdelen gerepareerd of vervangen. Hierdoor verkeren de auto’s van Saab altijd in goede staat en daar staan ze dan ook garant voor.

Interesse?

Heeft u nou interesse om een keertje de occasion te bekijken? Schroom dan niet om een afspraak te maken, of gewoonweg een keertje langs te komen. Onze medewerkers staan altijd klaar om je verder te helpen en ervoor te zorgen dat jij de perfecte auto vindt waar je weer jaren mee door kan. Maar een afspraak via onze website en zorg hiermee dat jij met een tevreden gevoel weer naar huis kan. Tot snel!

http://www.saab-arnhem.nl