Knaapfashion
Image default
Banen en opleidingen

Een goedgevulde afdeling Inkoop met de juiste detachering

Is het druk op uw inkoopafdeling en heeft u daarom extra mensen nodig op deze afdeling? Of heeft u een tijdelijke invaller nodig om ziekte- of zwangerschapsverlof in te vullen? In al deze verschillende situaties is INSINC uw partner voor de detachering van uw afdeling inkoop. Deze partij heeft namelijk een aantal ervaren en deskundige inkoopmedewerkers in dienst, die ingezet kunnen worden wanneer u deze nodig heeft. Ook kunnen deze interim inkopers in zowel individueel als groepsverband uitstekend uit de voeten. Zo krijgt u een tijdelijke ervaren kracht die uitstekend binnen uw team past. Insinc biedt u zo een zeer goede oplossing voor het bemensen van uw inkoopafdeling.

Deze inkoop medewerker past perfect in uw afdeling

Weet u al wat uw eisen zijn voor een interim inkoop medewerker? Zoekt u een ervaren interim inkoper of wilt u juist een junior medewerker die u nog kunt ‘kneden’? En wilt u een operationele medewerker of iemand die juist een strategie uitdenkt? Laat het INSINC weten, dan zoeken ze de inkoopmedewerker die bij u past. Op deze manier weet u zeker dat uw interim inkoper uitstekend werkt. Ook een voordeel is dat u een deskundige en ervaren medewerker niet zo intensief hoeft in te werken. Zo haalt u alles uit inkoop detachering!

Vraag naar alle mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft interim inkoopmedewerkers? Vraag naar de mogelijkheden op het gebied van inkoop bij dit detacheringsbedrijf. Ze adviseren u graag en sturen vervolgens de medewerker die perfect bij uw hulpvraag past. Zo heeft u een goede oplossing voor het invullen van een verlof, of voor tijdelijke extra invulling bij drukke periodes. Op deze manier weet u zeker dat u altijd voldoende mensen op uw inkoopafdeling hebt. Ook bent u er dan zeker van dat deze medewerkers ervaren zijn en dat ze u op een deskundige manier kunnen ondersteunen. Vraag naar alle mogelijkheden.

Gerelateerde artikelen

Export

E2E Designer

Business developer e-commerce m / v