E-sigaret kopen te Turnhout

      Reacties uitgeschakeld voor E-sigaret kopen te Turnhout

E-sigaret in Oud-Turnhout kopen

Met e-sigaret turnhout komt u terecht bij e-rook- en drankspeciaalzaak Casa N°7 op de Nieuwe Kaai 7 in Turnhout. Voordat u besluit om een e-sigaret, elektrische sigaret of elektronische (ook geschreven als electronische) sigaret te gaan kopen typt u op het internet 1 van deze woorden in. Vervolgens krijgt u veel webwinkels te zien, welke met de invoering van TPD II in september 2016 online niet meer mogen gaan verkopen. U ziet door de bomen het bos niet meer, maar u bent blij dat u altijd terecht kunt bij Casa N°7 in Turnhout. De speciaalzaak die al 30 jaar zich specialiseerd in rookwaren en daardoor een ‘blijver’ is. Wij volgen met plezier alle trends, maar kunnen ook garanderen dat u bij ons nog decennia lang terecht kunt voor garantie en vragen.

Het elektronische roken is nog steeds zeer populair. Vrienden, kennissen, familie en anderen zien elkaar dampen, raken erover in gesprek en besluiten thuis om op onderzoek te gaan. Mond-op-mond reclame zien wij als belangrijk kanaal voor onze winkel. Natuurlijk komen veel van onze klanten ook bij ons terecht via het internet. Echter worden keuzes maken gemakkelijk gemaakt in onze winkel, door het stellen van de juiste vragen en de voorkeur voor een tweedeling in de modellen maakt het gemakkelijk voor beide partijen.

Nogmaals de voordelen op een rij, ondersteund door vele onderzoeken wereldwijd en het akkoord gegeven door de Hoge Gezondheidsraad:

  • E-liquid bevat geen teer, koolstofmonoxide en tabak en is daarmee gezonder dan roken
  • Uw adem raakt niet onaangenaam van de rook
  • Uw handen ruiken niet naar rook en kleuren niet geel
  • U heeft geen asbak of aanstekers meer nodig
  • De damp van e-sigaretten ruikt aangenaam en verdwijnt snel: uw kleding en interieur zal niet meer onaangenaam ruiken
  • Veel meer keuze uit smaken van tabak- tot drank- en fruitsmaken.
  • Het elektronische roken tast het smaak- en het geurvermogen van de mens niet aan
  • U bespaart

Het is heel belangrijk dat u een product koopt gemaakt door een A-merk. Kwaliteit is de belangrijkste criteria voor verkoop in onze winkel. Zo kiezen wij niet voor goedkope e-liquids gemaakt met teveel PG, waarvoor mensen intolerant worden na verloop van tijd en pijn in de keel. Het gaat erop dat het gezonder en smaakvoller dampen is en men niet terugvalt op de sigaret voor een andere beleving. De producten in onze winkel voldoen aan de allerhoogste normen in de industrie en met de regelgeving van TPD II zal het koren van het kaf gescheiden worden. Deze wetgeving is grotendeels gelijk voor heel de Europese Unie hier en daar ingevuld door de Belgische overheid. Het volgende wat belangrijk is bij het product naast kwaliteit is het design. Het oog wil ook wat en de het model moet goed in de hand liggen en voorzien zijn van de nieuwe technieken. De elektronische sigaretten welke wij verkopen zijn gemaakt met de beste materialen en hebben een mooi strak en stijlvol ontwerp.

Als speciaalzaak zijn wij altijd aan het zoeken naar nieuwigheden en vooruitgang. Daarnaast hebben onze vaste klanten een goed gevoel bij ons assortiment en advies. Het assortiment in de winkel biedt een volledige en overzichtelijke keuze uit de laatst verschenen e-sigaretten welke beschikbaar zijn in België en andere landen in Europa. De e-liquids worden door zowel Begische als Duitse onafhankelijke laboratoria getest en goedgekeurd. Voor zowel beginnende tot ervaren en zeer ervaren do-it-yourself elektronische rokers hebben wij producten in het assortiment. Onze e-sigaretten maken gebruik van de laatste nieuwe vape ofwel damp technieken. Het is belangrijk om keer op keer een superieure rookervaring te geven. Kwaliteit is een keuze stellen wij. Daarnaast zijn wij een zaak voor levensgenieters. Wij zorgen ervoor dat u het juiste model e-sigaret heeft in combinatie met de juiste e-liquid. Hier zit veel verschil tussen weten wij sinds wij zijn gestart met de komst van de e-sigaret in België in het jaar 2012.

De producten in onze winkel zijn intelligent ontworpen en zijn direct oplaadbaar via een micro-usbpoort en de grotere modellen zijn voorzien van vervangbare, oplaadbare en zeer krachtige batterijen.

De instapmodellen zijn handzaam in gebruik, hebben een normale batterij en werken automatisch na het indrukken van (vaak) een knop. Een stap hoger zijn toestellen waarbij al kleinschalig kan worden gekozen voor een bepaalt wattage, voltage of waarmee op temperatuur kan worden gerookt. Door middel van het aanpassen van wattage en voltage wordt bepaald in hoeverre de verdamper (coil) wordt verhit om de damp te produceren dankzij de e-liquid welke wordt opgezogen door het katoen. Bij de topmodellen kan men inmiddels dampen tot 220 Watt, maar kan men ook kiezen voor een hoog voltage of zeer hoge temperatuur. Hierbij heeft men de keuze uit zeer krachtige verdampers, tot maar liefst 6 in 1 verdampers voor het blazen van enorme wolken. Dampen is voor een aantal onder ons ook een echte lifestyle geworden. Cloudchasers komen bij elkaar en treffen elkaar ook regelmatig bij ons op het terras om ons assortiment RBA en andere producten uit te proberen. Er zijn ook dual, triple en quadriple coils verkrijgbaar voor het maken van mooie tussenstappen in het proces van het genieten met dampen. Meer damp, een vollere smaak met complexere e-juices (e-liquids van hoge kwalteit met hoge VG waarde) is meer rookplezier!

Waar we verder naar kijken is de batterijduur, air flow, een groot reservoir (zolang dit van de wet mag), de locatie van de verdamper en een top fill systeem waar mogelijk. Compactheid en duurzaamheid altijd gewaarborgd. De batterij is belangrijk indien men op hoge temperatuur en maximaal vermogen wil dampen.

Voor RBA hebben wij de toolkits op voorraad liggen met verschillende draden als clapton, kanthal, stainless steel en nikkel. Stainless steel is zeer aan te raden voor degenen die willen dampen met temperatuurcontrole en niet de smaak van nikkel willen hebben. Indien u wilt organiseren wij regelmatig workshops voor het maken van uw eigen verdampers. Een leuk event voor met dampvrienden te doen en natuurlijk andere dampers te leren kennen. Zoals wij eerder zeiden is dampen net als roken een lifestyle geworden met vele verschillende producten en accessoires. Om over de e-liquids nog maar niet te spreken. Graag tot ziens, en vermeld zeker dat u had gezocht op e-sigaret oud-turnhout.