Door de Jura S8 Moonlight Silve geeft een gelukkig gevoel

      Reacties uitgeschakeld voor Door de Jura S8 Moonlight Silve geeft een gelukkig gevoel

Door de Jura S8 Moonlight Silver blijft je dag goed

 

De Jura S8 Moonlight Silver is een prachtig exemplaar voor de koffiewereld. Voor als je bezoek hebt is de Jura S8 een perfect apparaat want je kunt snel 16 kopjes zetten. En voor ieder een andere soort koffie wilt kun je uit 15 verschillende specialiteiten kiezen. Het malen van  de bonen zal gebeuren door de krachtige aroma G3- molen door deze molen zijn je bonen perfect gemaald.

Onderhoud

Door het geïntegreerde spoel,- reinigings en ontkalksysteem zorgen ervoor dat je bijna geen onderhoud hebt aan het apparaat. De bediening van de Jura S8 is zeer eenvoudig door de combinatie van een TFT-Touchscreen-kleurendisplay en bedieningstoetsen. De combinatie is ook geldig voor de spoel,- reinigings en ontkalksysteem. Voor als je nog extra accessoires erbij wilt halen heeft de Jura S80 een zeer uitgebreid assortiment van accessoires. Het speciale waar de Jura S8 over beschikt is de P.E.P®, dit staat voor Pulse Extraction Proces. Dit zorgt voor een geoptimalisserde extractietijd dat wil zeggen dat het water met regelmatige pulsen en korte intervallen door de versgemalen koffie wordt geperst. Zo komen al de aroma’s tot hun recht.

Intensiteit

Je hebt verschillende intensiteitsniveau’s en die staan garant voor het ultiem, gepersonaliseerd genot en smaak. Door de Moonlight Silver kleur valt het apparaat niet te hard op maar geeft het toch show en gezelligheid als je hem ziet staan. Een aantal mensen nemen zelfs het apparaat mee op vakantie zodat ze die periode geen slechte koffie moeten drinken op de staanplaats of hut op de camping.

Het enige is dat iedereen in de buurt van de caravan de koffie ruikt en bij jou komt vragen of ze een bakkie mogen meedrinken. Natuurlijk is dit leuk, maar je eigenlijk met je gezin genieten. Kortom zo leer je weer een hoop nieuwe mensen kennen. En je bent zo goed gehumeurd, dat je zelfs met je kinderen wilt gaan varen met de speedboot. Maar ik moest eerst nog even de boot bijtanken. Maar toen ik bij de haven aankwam hadden mijn kinderen al de boot bijgevuld. Dus mijn dag kon niet meer stuk omdat ik goede koffie had gedronken en ik gelijk kon varen. Ik beoefen een job waarbij je veel concentratie en lange dagen moet werken bij de manege , maar bij dit werk hoort natuurlijk ook pauzes om op krachten te komen dus neem ik af en toe een kopje koffie maar daar ben ik mee gestopt want ik kwam altijd thuis met maagzuur dus ik ben aan het overwegen om een nieuwe job te zoeken waar ze wel een fantastische Jura S8 Moonlight Silver koffiemachine hebben.