Door de Jura J6 piano white kan je dag niet meer stuk

      Reacties uitgeschakeld voor Door de Jura J6 piano white kan je dag niet meer stuk

 

Door de Jura J6 piano white kan je dag niet meer stuk

 

De Jura J6 Piano White is een prachtig exemplaar voor de koffiewereld. Voor als je bezoek hebt is de Jura J6 Piano White is een perfect apparaat want je kunt snel 16 kopjes zetten. En voor ieder een andere soort koffie wilt kun je uit 13 verschillende specialiteiten kiezen. Het malen van  de bonen zal gebeuren door de krachtige aroma G3- molen door deze molen zijn je bonen perfect gemaald.

En als je ambachtelijke bonen wilt kunt u ze bestellen bij suppliez voor de perfecte aroma.

Onderhoud

Door het geïntegreerde spoel,- reinigings en ontkalksysteem zorgen ervoor dat je bijna geen onderhoud hebt aan het apparaat. De bediening van de Jura J6 Piano White is zeer eenvoudig door de combinatie van een TFT-Touchscreen-kleurendisplay en bedieningstoetsen. De combinatie is ook geldig voor de spoel,- reinigings en ontkalksysteem. Voor als je nog extra accessoires erbij wilt halen heeft de Jura J6 Piano White een zeer uitgebreid assortiment van accessoires. Het speciale waar de Jura J6 over beschikt is de P.E.P®, dit staat voor Pulse Extraction Proces. Dit zorgt voor een geoptimalisserde extractietijd dat wil zeggen dat het water met regelmatige pulsen en korte intervallen door de versgemalen koffie wordt geperst. Zo komen al de aroma’s tot hun recht.

Intensiteit

Je hebt verschillende intensiteitsniveau’s en die staan garant voor het ultiem, gepersonaliseerd genot en smaak. Door de Piano witte kleur valt het apparaat niet te hard op maar geeft het toch show en gezelligheid als je hem ziet staan. Een aantal mensen nemen zelfs het apparaat mee op vakantie zodat ze die periode geen slechte koffie moeten drinken op de staanplaats of hut op de camping.

Het enige is dat iedereen in de buurt van de caravan de koffie ruikt en bij jou komt vragen of ze een bakkie mogen meedrinken. Natuurlijk is dit leuk, maar je eigenlijk met je vrienden genieten. Kortom zo leer je weer een hoop nieuwe vrienden kennen. En je bent zo goed gehumeurd, dat je met je nieuwe vriendin wilde gaan rondrijden met de scooters. Maar de scooters waren gecrasht. Toen ik het verhuurbedrijf belde dat de scooters ermee waren gestopt kwamen ze de stukke gelijk ophalen en hadden ze nieuwe meegenomen . Dus mijn dag kon niet meer stuk omdat ik goede koffie had gedronken en ik rustig met mijn vriendin kon door rijden met de scooters. Ik werk als freelancer voor de krant en dan vindt je het leuk als je pauze hebt dat je lekkere koffie kunt drinken en daarom heb ik deze krant gekozen omdat ze investeren hun werknemers, freelancers en de maag van hun werknemers. Dus bedrijven als je wilt investeren in je werknemers bestel een Jura J6 piano white koffiemachine.