De Kommensaal in Duiven en omstreken

      Reacties uitgeschakeld voor De Kommensaal in Duiven en omstreken

Het restaurant dat momenteel ‘De Kommensaal’ heet is niet altijd een restaurant geweest. Nee, vroeger was het namelijk een voltallige boerderij. De historie van het pand is nog steeds terug te zien in de boerderij en dit geeft een bepaald gevoel en een bepaalde ervaring mee die het pand die extra touch geeft. Het restaurant is om verscheidene redenen een anders restaurant dan het gros. Er wordt namelijk zeer respectvol met de natuur om gegaan en dat is dan ook het enige eten dat zij serveren. Het restaurant van De Kommensaal bevindt zich ongeveer 10 minuten rijden vanuit het centrum van Duiven. Het is in de Kommensaal dan ook mogelijk om allerlei soorten zalen te huren in combinatie met een heerlijk diner of andere gelegenheden. Op de website staan alle mogelijkheden voor de zaalverhuur. Hieronder wordt in het kort omschreven wat de Kommensaal zo speciaal maakt. 

Alleen maar lokale producten

Er zijn verschillende redenen waarom De Kommensaal alleen maar gebruik maakt van regionale producten. Allereerst is dit voor het dierwelzijn. De dieren die lokaal gevoed worden leven in een stuk betere omstandigheden dan dat de dieren in massaproductie doen. Daarnaast is het écht te proeven dat de dieren goede leefomstandigheden hebben gehad. Daarnaast stimuleert het de lokale economie. Het is een beetje een ‘ons helpt ons’ principe waarbij je zorgen wilt dragen voor de lokale gemeenschap. Hierdoor wordt de markt indirect een stukje beter voor je eigen bedrijf, maar zorg je er vooral voor dat kleinere bedrijven kunnen blijven bestaan zonder dat de grote multinationals alle macht krijgen.

Vroeger was de Kommensaal een boerderij.

Het restaurant van de Kommensaal is gevestigd op een speciale plaats. Het is namelijk een gerestaureerde boerderij. Dit kan niet elk restaurant zeggen. Het voordeel hiervan is dat het een special gevoel afgeeft bij de consumenten. Het zorgt voor een fijne, en goede sfeer bij de klanten en ook bij de werknemers. Het restaurant wordt om deze redenen ook vaak de ‘huiskamer’ van De Liemers genoemd en daar is ze dan ook heel trots op. Wil je nou meer weten over onze beschikbare zalen om te huren, of wil je een reservering boeken? Bekijk dan snel onze website!