Binnenkort verkrijgbaar Liebherr sbsbs 8673 Premium

      Reacties uitgeschakeld voor Binnenkort verkrijgbaar Liebherr sbsbs 8673 Premium

Dit weekend hebben mijn vrouw en ik een nieuwe koelkast aangekocht via de website namelijk de via Elektroservice Verhagen, Liebherr SBSbs 8673 Premium side by side

Aan het begin van volgende maand, vieren we het trouwfeest van mijn jongste zoon bij mij in de tuin. Aangezien de woning van mijn zoon nog niet helemaal in orde is, heb ik voorgesteld om het bij ons te organiseren. Mijn vrouw is samen met haar zussen al maanden bezig met de voorbereidingen. En volgend weekend arriveren er ook al enkele familieleden vanuit Turkije. Ze blijven een tijd logeren bij ons thuis. 

Volgens de Turkse traditie wordt er veel tijd gestoken in het zelf bereiden van de feestmaaltijden. Het leek mij dan ook het geschikte moment om te investeren in een nieuwe koelkast. En de Liebherr SBSbs 8673 Premium voldoet helemaal aan al onze verwachtingen. We hebben zelf de indeling van de koelkast kunnen bepalen. En de verschillende onderdelen zijn geschikt voor de vaatwasser. Net wat we kunnen gebruiken als het feest achter de rug is. De ingebouwde icemaker zorgt ervoor dat we altijd voldoende ijs in voorraad hebben voor de gekoelde dranken, ideaal. Ik zal blij zijn als het feest achter de rug is. Maar ik ben er zeker van dat de Liebherr SBSbs 8673 Premium zeker een meerwaarde zal zijn.