Bij Cavepromotor koop je een Liebherr wijnklimaatkast online met advies

      Reacties uitgeschakeld voor Bij Cavepromotor koop je een Liebherr wijnklimaatkast online met advies

Cavepromotor heeft zich gespecialiseerd in wijnkasten van het merk Liebherr. Online een Liebherr wijnklimaatkast kopen kun je bij diverse bedrijven, maar het probleem zit in het feit dat deze vaak geen verstand hebben van wijn. Dat is nu net waar het om gaat bij het bewaren en serveren van wijn. U zoekt een specifiek model wat bij uw wensen past. Een Liebherr wijnklimaat online kopen doe je het beste bij Cavepromotor.

De roots van Cavepromotor liggen in de wijnwereld. Aanvankelijk werden er alleen maar wijnen verkocht via Wijnpromotor. De praktijk leerde al snel dat veel mensen goede wijnen kopen en weten te waarderen, maar het bewaren en serveren op de juiste temperatuur liet te wensen over. Dan hebben we het nog niet over de juiste luchtvochtigheidsgraad gehad. Omgevingstrillingen daar werd ook niet over nagedacht. Vanuit de liefde voor wijn zijn de wijnspecialisten van Wijnpromotor op zoek gegaan naar de beste wijnklimaatkasten. Zodoende zijn we bij Liebherr uitgekomen en is door de grote vraag een aparte tak opgericht met de naam Cavepromotor. Cave is afgeleid van het Franse Cave à Vin. De expertise van Cavepromotor bleef niet onopgemerkt en zodoende zijn de activiteiten uitgegroeid naar diverse landen. In Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. In alle landen kunnen wijnliefhebbers de kennis en toegevoegde accessoires zeer waarderen. Om de omgevingstrillingen eruit te filteren heeft Cavepromotor de Vibration Reduction Blocks verder doorontwikkeld. Dit was aanvankelijk al in gang gezet door Wijnpromotor, maar door de grote vraag is de ontwikkeling overgenomen door Cavepromotor. De apparatuur van Liebherr is trillingsvrije, maar kan niet voorkomen dat omgevingstrillingen negatieve effecten hebben op de wijnen. Door de wijnkast te plaatsen op de blocks wordt er voor gezorgd dat de wijnen trillingsvrije liggen.

De luchtvochtigheidsgraad is een ander fenomeen. Dit heeft een direct effect op de wijnen met een kurkafsluiting. Wanneer er ruimte ontstaat tussen de kurk en de hals van de fles, kunnen er lucht en bacteriën de fles binnendringen. U zult begrijpen dat dit niet positief is met als gevolg dat de wijn kapot kan gaan. Door te zorgen dat de kurk niet krimpt met een goede luchtvochtigheidsgraad, wordt dit voorkomen. De door Cavepromotor meegeleverd digitale hygrometer plaatst u daarom in het midden van de wijnklimaatkast zodat er een goede meting kan worden verricht. Wordt de luchtvochtigheidsgraad te laag, dan gaat het beste ventileren en als dit onvoldoende is, dan wordt de kan er op termijn aan lavasteentjes worden gedacht. Maar voordat het zover is kunnen er nog tussenoplossingen worden aangegeven.

Inmiddels leven we in het tijdperk waarbij de Cavepromotor klanten beschikken over een smartphone. Het leuke is dat je nu een App kunt installeren waarmee je de temperatuur in de wijnklimaatkasten kunt waarnemen, maar veel belangrijker is de luchtvochtigheidsgraad. Wordt er waargenomen dat de luchtvochtigheidsgraad te laag is, dan kan de App ervoor zorgen dat u een alert krijgt, zodat u weet dat u actie moet ondernemen in verband met de luchtvochtigheidsgraad.

Jaarlijks dient u ook het Aktiefkoolfilter in een wijnklimaatkast te vervangen. Dit is nodig om de kwalijke geuren uit wijnkast te weren. Geuren kunnen via de kurkafsluiting uw wijnfles binnendringen. Daarom is het van groot belang om het filter tijdig te vervangen. De filters raken na verloop van tijd verzadigd. Maar wanneer is het moment dat u moet gaan vervangen? In de praktijk vergeet u dit. Daarom heeft Cavepromotor de Filter Alertservice. U krijgt tijdig een bericht wanneer het moment van vervanging is aangebroken. Wij houden exact bij welk type filter u dient te vervangen, waardoor wij u het juiste filter toesturen. Mocht dit niet lukken, dan kunnen we u zelfs bij staan met telefonisch advies.

https://www.cavepromotor.nl