Beste Liebherr dealer is Koelen & Vriezen

      Reacties uitgeschakeld voor Beste Liebherr dealer is Koelen & Vriezen

Koelen & Vriezen is gespecialiseerd in het Liebherr side by side segment. Dit is het topsegment van de Liebherr koelen- en vriesapparatuur voor huishoudelijke toepassingen.  Het is een bewuste keuze om hier in te specialiseren aangezien er een bepaalde expertise nodig is om hierin te kunnen uitblinken.  Het is niet voor elke Liebherr-dealer weggelegd om deze kennis in huis te halen. Je moet meer kennis hebben, dan wat er nodig is voor een reguliere koelkast of diepvrieskist. Daarbij hebben bepaalde toestellen de mogelijkheid om ijsblokjes te maken. Hierbij is het heel belangrijk dat de klant goed beseft aan welke kant van de apparatuur het wateraansluitpunt is gemaakt. Is dit niet volledig duidelijk, dan moet er alsnog een langere slang worden aangekocht. Heeft u per ongeluk een foutje gemaakt, dan kunt u alsnog een langere slang kopen of de Icemaker gebruiken als extra vriesvak.

 

Alle apparatuur is te bekijken in de showroom te Uithoorn of in Ternat. Liebherr heeft hier apparatuur geplaatst die op dit moment actueel is. Liebherr is continue bezig met verbetering van de apparatuur. Zo kan het zijn dat u vandaag een nieuwere compressoren heeft dan in het model van afgelopen jaar. De Nederlandse importeur heeft voor de Nederlandse markt een garantie van 5 jaar op de compressoren. Koopt u de side by side via dubieuze partijen zoals Art & Craft en Etrona, dan loopt het risico dat u geen garantie krijgt op de apparatuur. Ook niet als u denkt aanspraak te maken op Europese regelgeving. De garantiebepaling van de importeur stellen dat deze geïnstalleerd moet worden door gecertificeerde installateurs. Dat maakt dat dealers in Nederland een hoger bedrag voor de side by side moeten bereken, omdat de installlatie is opgenomen in de prijs.

In de side by sides is er een trend waar te nemen naar blacksteel. Liebherr gaat in de nieuwe series steeds vaker edelstaal als blacksteel toepassen.  Uiteraard blijven ook de witte apparaten beschikbaar, maar deze zijn minder vaak luxe uitgerust. Het is bij het aankopen van een side by side zeer belangrijk dat u kiest voor een betrouwbare leverancier. Koelen & Vriezen behoort tot de top van het dealernetwerk van Liebherr. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen we u uitleg geven over het plaatsen van uw side by side. Speciale aandacht vragen we voor de situatie waar u de apparatuur naast een diepvrieskist of diepvrieskast gaat plaatsen. Wij kunnen u hierover informatie verschaffen om condens- en schimmelvorming tegen te gaan. Condensvorming kan er ook toe bijdragen dat er roest gaat ontstaan op de apparatuur in de directe omgeving van de apparatuur.

De prijzen die wij berekenen zijn correct en gebaseerd op ervaring. Koopt u bijvoorbeeld een SBSes 7165, met wijncompartiment, dan krijgt u ook een digitale hygrometer toegestuurd. Hiermee kunt u de luchtvochtigheidsgraad in uw wijnkast meten om uw wijnen optimaal te kunnen bewaren. Is de luchtvochtigheidsgraad te laag, dan krimpen de kurken. Het gevolg is dat er lucht en bacteriën uw flessen binnen kunnen dringen. Hierdoor wordt uw wijn slecht en zelfs ondrinkbaar. Om te zorgen dat dit niet gaat gebeuren kunt u gaan ventileren. Alleen moet u wel weten wanneer u dient te ventileren en om dat te kunnen meten,  heeft u de hygrometer nodig. Wij vertellen u op voorhand wat de juiste waarden zijn.

www.koelen-en-vriezen.net