Knaapfashion
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bespaar kosten en tijd met een innovatief tijdregistratiesysteem

Bent u op zoek naar een prikklok die gebruikersvriendelijk is, voor u en voor uw medewerkers? Dan is een tijdregistratiesysteem van EasySecure een ideale keuze voor u. Zij bieden op maat gemaakte tijdregistratiesystemen aan voor iedereen die snel wil kunnen zien wie wanneer heeft gewerkt of wie wanneer waar is geweest. De systemen die ze aanbieden zijn van uitmuntende kwaliteit, ze houden rekening met de privacy van uw medewerkers en zijn ook nog eens bijzonder innovatief. De tijd van de analoge prikklok, de kaart, de code en de tag is voorbij, want bij EasySecure schaft u een tijdregistratiesysteem aan dat op de toekomst is voorbereid.

Registratie met de mobiele telefoon

Eén van de opties die u heeft is om uw medewerkers binnen te laten met een scancode of app op de telefoon. Dat betekent dat u niet voor iedereen kaarten en tags aan hoeft te vragen, deze niet hoeft te laden en te wissen en nauwelijks te maken krijgt met een vergeten of verloren toegangspas. U bespaart tijd en kosten en uw medewerkers hoeven niet elke dag aan hun kaart te denken. De mobiele telefoon hebben ze eigenlijk toch altijd wel bij zich. Vergeten is met dit tijdregistratiesysteem nog wel mogelijk, maar zal aanzienlijk minder plaatsvinden dan bij een prikklok die werkt met een kaart, code of tag.

Kies voor een biometrische prikklok

Wilt u helemaal nooit meer met pasjes en andere voorwerpen te maken hebben die gescand moeten worden, dan kiest u voor een biometrische applicatie. Deze scant de vinger of het gezicht van uw medewerkers waarna ze naar binnen worden gelaten. Uiteraard wordt deze handeling direct ook geregistreerd in het systeem. Deze optie is nauwkeurig, ongevoelig voor fraude en kostenbesparend. Een combinatie van de twee toegangssystemen is overigens ook mogelijk. U kunt dan bijvoorbeeld om een mobiele registratie vragen bij binnenkomst en een biometrische scan voor bepaalde ruimtes of afdelingen. Met EasySecure stelt u het tijdregistratiesysteem samen dat voor u het beste is.

Gerelateerde artikelen

Waarom kiezen voor een stalen bekisting?

Outplacement

Een animatievideo laten maken door een gespecialiseerd bedrijf