Arend Beveiliging

      Reacties uitgeschakeld voor Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is dé expert in allerhande beveiligingssystemen. Van camera bewaking, intercomsystemen tot biometrische toegangscontrole voor uw bedrijfspand.

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van bewakingssystemen en zijn landelijk erkend als VEB beveiligingsbedrijf. Door onze brede ervaring en vaardigheid kunnen wij u altijd helpen met de beste oplossing. Wij leveren advies op maat bij het installeren van uw beveiligingsproducten. Uiteraard kunt u ook kiezen om voor volledige service waarbij onze ervaringsdeskundigen de installatie en het onderhoud voor u verrichten. Neem daarom contact op met Arend Beveiliging.

Intercomsystemen voor uw bedrijf of pand

Met de intercomsystemen van Arend Beveiliging zit u altijd veilig. Laat geen onbekende mensen uw pand binnen voordat men zich heeft geïdentificeerd. Door de combinatie van een intercom met camerabewaking weet u of uw beveiliger direct wie u voor u hebt. Door een eenvoudige druk op de knop legt u contact met de persoon die uw verblijf- of werkplek binnen wilt.

Dergelijke systemen zijn populair voor de beveiliging van appartementencomplexen, huisbewaking voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Arend Beveiling levert wat het beste bij uw pand of bedrijf.

Biometrische beveiliging

Voor state-of-the-art biometrische toegangscontrole kunt u terecht bij Arend Beveiliging. Zo laat u niets  aan het toeval over. Installeer een vingerlezer, aderscanner of RFID kaartlezer en nog veel meer. Wij leveren een breed assortiment van diverse leveranciers zoals ZKTeco en Dahua.

Biometrische beveiliging is geschikt indien u absoluut zeker wilt zijn wie toegang heeft tot bepaalde ruimten in een gebouw. Of indien er veelvuldig gebruik wordt gemaakt van een toegang zoals in een laboratorium of andere vergelijkbare werkplek.

Gezichtsherkenning en een vingerafdruk lezer zijn handig indien men in een omgeving waar gemak centraal staat. Indien men door het gebruik van labhandschoenen of gezichtsbescherming hiervan geen gebruik kan maken is de RFID kaart een oplossing. Al met al is Arend Beveiliging de partij op het gebied van hoogstaande biometrische beveiligingsproducten.

https://arendbeveiliging.nl/